NICE TO MEET YOU

Thomas en Mathijs groeiden op in en rond een restaurant. Vakanties brachten ze door in unieke hotels en B&B’s.
Het was hun droom om in het landelijke Horebeke zelf een plek van harmonie en rust te creëren.

B&B Sett was geboren.

Een unieke combinatie van totale ontspanning en oprechte gastvrijheid in een authentiek kader.
In de toekomst zal er tevens ook ingezet worden op een mogelijkheid tot hoogstaande gastronomie tijdens uw verblijf.

THOMAS EN NATHALIE


Thomas deed ervaring op in Brugge bij Chef Geert van Hecke en in restaurant Sans Cravate. Daarna werd hij souschef in Hof ter Eycken, het restaurant van zijn ouders. Hij leerde Nathalie kennen toen ze daar stage liep.

Allebei gebeten door de gastronomie stapten ze vol overtuiging mee in dit unieke concept.

MATHIJS

Mathijs volgde zijn opleiding aan Ter Groene Poorte. Er volgden stages in gerenommeerde zaken zoals Château du Mylord en Oud sluis. De tijd bij chef Peter Goossens van het Hof van Cleve bood onbetaalbare kennis en wakkerde de passie aan.

Hij deed ook extra ervaring op bij restaurant Castor van Maarten Bouckaert en Stefanie Vandewalle.

Het idee van een eigen project, B&B Sett, ontstond vanuit zijn traditie om zelf steeds in eigen streek op zoek te gaan naar rust.

HERBRON TIJDENS EEN LUXEVERBLIJF BIJ B&B SETT